Retorn a L'Ametlla (ep.II)

[CAT]
A l'antic local de Can Fontanals, a on els pares hem van comprar la meva primera moto, es reuneix la nit del darrer dijous de cada mes la confraria formada per un grup de 15 vells amics. En el darrer sopar cuinaven en Perma i en Miqui i jo vaig assisitir-hi com a convidat d'honor. A alguns feia més de 15 anys que no els veia.
A cada sopar és costum aixecar acte de la trobada. Un altre fet que hem va cridar l'atenció és que al final no cal desparar la taula, ja ho fará a l'endemà el servei que tenen contractat. Qué bé s'ho monten !!.
[ESP]
En el antiguo local de Can Fontanals, donde mis padres me compraron mi primera moto, se reunen la noche del último jueves de cada mes la cofradia formada por un grupo de 15 viejos amigos. En la ultima cena cocinan Perma i Miqui y yo asisto como invitado de honor. A algunos hacia más de 15 años que no los veia.
En cada cena es costumbre levantar acta del encuentro. Otro hecho que me llamó la atención es que al final no hace falta recoger la mesa, ya lo hace al dia siguiente el servicio que tienen contratado. Qué bien se lo montan !!
Etiquetas:


Sobre esta entrada