El vlogger emprenedor

[CAT]
Pocs dies abans del primer esdeveniment VIMOZ a Barcelona hem va cridar l'atenció els comentaris d'un tal Joan Planas al grup de vlogs en español . El vaig coneixer a la trobada i he visionat bona part dels seus treballs disponibles a internet:



abraçades de franc

Casualitat:
Avui llegeixo en el butlletí de febrer de "Món UOC" una entrevista concedida a Derrick de Kerckhove , un important intel.lectual de la comunicació, en la que manifesta:

"A la Rambla he vist uns joves amb petites càmeres de video que enregistraven les reaccions dels vianants davant una pancarta que anunciava abraçades de franc per a tothom qui en volguès. Es un fenomen comunicatiu que va neixer a Austràlia i que, en un primer moment, la policia va prohibir. Però uns joves van penjar els enregistraments a la xarxa sense editor, sense productor i sense capital i actualment el fenomen s'estén i té quatre milions de visitants arreu del món".

De Kerckhove va enregistrar l'experiència a la Rambla amb la seva cámera digital entre d'altres records de Barcelona.




l'entrevista a BTV

En Joan Planas es un jove director de cinema. "Con ánimo de lucro" va esser el seu primer i premiat documental pel que se'l va entrevistar al programa DOC's de BTV. S'ens dubte es tracta d'un treball reconegut que convida a la reflexió.



el seu showreel


Entretant renova la seva plana web podeu pasar-vos per la que té a youtube a on podreu visionar qüasi una treintena dels seus treballs.

Etiquetas:


Sobre esta entrada